Salva och kosttillskott för hemorrojder

Hemorrojder är ett besvär som minst 50% av befolkningen lider av över 50 års ålder. När du väl känner besvär och får symtom har du redan haft förstorade kärl i ändtarmen under en tid. Klådan, smärta och blödningarna uppkommer när kärlförstoringarna blivit så stora att de skaver och är i vägen vid tex avföring och när man torkar sig. Den vanligaste orsaken till att hemorrojder utvecklas är att du dras med för hård avföring som ett resultat av en kost med för lite kostfibrer och ett intag av för lite vatten. Besvären kan ofta lindras eller behandlas med salvor, men kan även åtgärdas med kombinationsbehandlingar som Hemapro.

Förebygg hård mage
Börja med att byta ut dina dryckesvanor till rent och nyttigt vatten och ändra din kost så att du äter fullkorn och mycket I samband med detta kan du med fördel prova en salva och kosttillskott. Kurerna nedan är s.k dubbelkurer som dels hjälper mot en trög mage (kosttillskott) och som även kommer med medföljande salva som smörjes direkt på hemorrojderna. Efter ett par månader bör du märka en stor lindring av dina besvär och för dig som har mindre problem med hemorrojder kan du förvänta dig en tillbakabildning och ibland helt försvinnande hemorrojder

Detta är en kombibehandling som verkar både invärtes och utvärtes. Alla ämnen är naturliga och är ett bra val för dig som är försiktig med vad du får i dig. Kapslarna för invärtes bruk innehåller b.l.a fröskal för att ge avföringen en mjuk konsistens samt lätt laxerande naturliga ämnen som tex Cascara Sagrada. Detta tillskott hjälper dig med att få en jämnare avföring och att få balans på dina tarmar utan varesig hård avföring eller diarré. Salvans innehåll är b.l.a Aloe barbadensis extrakt vilket är ett naturligt ämne som används tex för att lindra svullnad och smärta i bränn och köldskador. Flera ingredienser (rosmarin, allantoin) samverkar i salvan för att lugna huden, lätta irritationen, minska klådan och framförallt svullnaden.

Slutbetyg:

Kanske det bästa receptfria alternativet som finns tillgängligt på marknaden. I kombination med rätt kostvanor och motion kan du förvänta dig stora förbättringar av dina hemorrojder.